Kenen näpit tässä taikinassa?

Tytär tässä moi!

Olen vuosien mittaan pikkuhiljaa keräillyt kaiken maailman reseptejä ja vinkkejä keittiöhommiin, mutta saanut käytännöllisimmät ehkä kuitenkin sieltä kotikotikeittiöstä (vanhempien luona, kotikeittiö on omassa asunnossani). Äitini isä, eli meidän pappa, aikanaan kokosi jopa ihan oman keittokirjansa, johon päätyi ohjeita mm. mummun ja papan hyviltä ystäviltä, sukulaisilta ja omilta lapsilta. Tämä blogi on tavallaan oma versioni kyseisestä opuksesta, joka omasta hyllystänikin löytyy.

Eilen oli vappupäivä ja siinä hyvän ruoan ääressä istuessa esitin äidilleni ajatuksen, joka viikon aikana oli pikkuhiljaa kehittynyt. Että ruvettaisko pitämään blogia, laitettaisiin siihen kummankin suosikkiohjeita ja sitten niitä mitä Aina Käytetään. Esimerkiksi munkkitaikina ja pullataikina ja semmoset. Ja se äidin tekemä suklaaversio tiramisusta. Ja eräskin lohipasta... Äiti (ainakin mun mielestä) innostui, ja tässäpä taikina odottaakin nyt sitten vaivaamista.

Kirjoittelun suorittanen minä, mutta sisältöä keksitään yhdessä. Ensi syksyksi on suunnitteilla matka Italiaan, mahtanee heijastua tännekin... :)

Andiamo, let's kokataan!

Keittiön pöydän ääressä 2. toukokuuta 2015, tytär E

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti